VEG.SE Vegetariskt Ekologiskt Giftfritt

En strävan efter efter en hållbar livsstil och en livsduglig planet

Veganska, vegetariska och rawfood-restauranger i Sverige med det lilla extra

by admin - juli 9th, 2018.
Filed under: Ekologiskt, Giftfritt, Vegetarisk mat.

Rawfoodhouse i Malmö
På rawfoodhouse i Malmö är allt gluten och mejerifritt och utan raffinerat socker. Råvarorna är ekologiska och närproducerade och ej upphettade över 42 grader Celcius. Bl.a. med brunchtallrik lördagar och söndagar.

Ginger hälsobar i Helsingborg
Här kan du plocka ihop din egen sallad och välja bland en mängd sallader och röror. Eller varför inte en smoothiebowl eller raw-food bakverk. Vegansk raw-food utan gluten, laktos och raffinerat socker.

Open new doors i Göteborg och Mjölby
Råa ekologiska och veganska rätter och desserter på tyska bron i Göteborg
I Mjölby finns Open new doors bakery och bahnhof på mjölbyvägen 8.

Mums vegansk mat i Katrineholm
Catering av vegansk mat och veganskt café på drottninggatan i Katrineholm.

Delivore i Stockholm
Här kan du avnjuta både varma och kalla rätter, desserter och “mylkshakes”. Drivs av goodstore på Åsögatan och Hornsgatan i Stockholm där du också kan köpa ekoprodukter.

Rutabaga i Stockholm
För finsmakaren så finns den exklusiva lakto ovo vegetariska restaurangen Rutabaga på anrika Grand Hotel i Stockholm. Rutabaga öppnades 2017 av michelinstjärnbelönade stjärnkocken Mathias Dahlgren som också har gett ut boken med samma namn med recept från Rutabaga.

It´s pleat i Stockholm
H&M:s nya kafé på drottninggatan serverar god hälsosam lunch. Ekologiska juicer och smoothies, vaganska sallader och sandwichar, raw-food fika och även nyttiga frukostar.

Zest i Karlstad
Färgglad superfood med massor av veganska alternativ och raw-food desserter. Dessutom ekobutik och hälsostudio med skönhetsbehandlingar.

Gott & reco i Falun
Ekofik med pokebowls, soppluncher, rawcakes och glutenfritt bröd. Tar även emot beställningar som levereras med elcykel.

Tant Anci & fröken Sara i Sundsvall
Hälsosam,närproducerad och ekologisk mat. Veganskt och vegetariskt samt hemmagjorda bakverk och ekologisk glass. Dessutom en ekobutik.

Comments are closed.