VEG.SE Vegetariskt Ekologiskt Giftfritt

En strävan efter efter en hållbar livsstil och en livsduglig planet

Vinn trendiga öronproppar

by admin - juni 14th, 2012.
Filed under: Uncategorized.

För mycket buller är inte bra för hälsan.

Nu kan du vinna öronproppen happy ears som minskar ljudnivån med 20dB men bibehåller ljudkvaliten.

Du kan t.ex. ha dem för att minska ljudnivån i ett öppet kontorslandskap, men fortfarande höra när du blir tilltalad, när du sover för att dämpa störande ljud, framför TV:n om sällskapet envisas med att ha en högre ljudnivå än du önskar eller på konserten för att inte bli hörselskadad, men ändå vill få en klar ljudbild av musiken.

Skicka ett mail till infart.se@gmail.com med ämnesraden Vinn proppar där du skriver vilket ljud du vill dämpa.
Vi delar ut 5 par öronproppar från happy ears bland de som skickat in sitt tävlingsbidrag senast 31/8 2012
Veg.se utser vilka som angett det fyndigaste eller mest behjärtansvärda ljudet att dämpa och vinnarna meddelas personligen och som en kommentar under denna artikel i september.

5 Responses to Vinn trendiga öronproppar

 1. Vi bor väldigt trångt (men mysigt) och jag störs mycket av att min sextonårige son är uppe på nätterna och ”klattrar” på datorns tangentbord. Han har sommarlov men jag måste ju sova för att orka jobba på dagarna. Jag skulle vilja dämpa det där tangentbordsljudet för att kunna vakna pigg och utvilad. Hoppas även att propparna dämpar ljudet av smällande dörrar och tonåringar som skriker att man är dum i huvudet 🙂

 2. Jenny-Anne Johansson

  När jag flyger med mellan Arlanda och Mora/Siljan flygplats så är öronpropparna ett måste när man flyger i det lilla propellerplanet som trafikerar sträckan. Ju mindre man hör desto tryggare känns det…

 3. Nu när den härliga sommaren äntligen har kommit och sommarlovet precis har börjat ser jag fram emot att få sova ut lite i allafall. Men det är inte bar jag som är fri på sommaren, även grannarnas höns och tuppar. Men inte vill de sova ut inte. De ska kackla och skrika till varandra för att visa vem som kan skrika högst. De är väldigt fina och så men allt kacklande uppskattas inte hos mig. Speciellt inte när man vill sova. Så ett par öronproppar skulle rädda min sommarlovs sömn.

 4. Min mans snarkningar vill jag dämpa, men fortfarande vakna av väckarklockan.

 5. VInnarna har nu meddelats via epost och propparna kommer på posten.
  Vinnare och deras motiveringar:

  Sofie Lindholm

  Jag är gärna med i tävlingen. Vi bor ute pá landet och vi har en tupp som börjar gala redan klockan 03:00 pá natten och HÖGLJUD ár han. Behöver stiga upp tidigt pá morgonen för att áka till jobbet sá sömn är a och o. Har försökt dämpa ljudet med andra öronproppar men de är sá obekväma. Jag älskar fáglar av alla dess sort men jag vill ocksá ha obrutna sovnätter och hoppas nu rädda tuppens liv (!) genom att försöka vinna ett par öronproppar frán er

  Mia Widestrand
  Flöjterna fram och trumpeterna bak,
  efter dagar med övning så blir man rätt slak.
  Ljudet i nacken får håret att fläkta,
  öronen kan inte längre det mäkta.
  Orkesterns musik är en ljuvlighet,
  med rätt sorts propp det bästa jag vet!

  Johan Augustsson
  Skulle vilja dämpa ljudet från min tv tittande granne, då jag bor i ett oerhört lyhört hus, där det är mycket svårt att sova.

  Ana Eriksson
  Hej jag vill vinna proppar för att jag skulle använda de när jag åker till skolan eller jobbet. Jag åker alltid tåg, spårvagn och buss Och tillbringar tid Italien en till två timmar varje dag. Jag brukar läsa på tåget, spårvagnen eller tåget men det är störande när många andra pratar eller när jag hör musiken från andra folks lurar.

  Gun Sätterman
  Jag önskar vinna happy ears funktionella proppar,
  Som ljudet av mina snarkningar stoppar.
  Sambon behöver ljudet av mina snarkningar stänga ut,
  annars tiden med gemensamt sovrum snart tar slut.

Leave a Reply